Ο Ερμής Λαγκαδά συνεχίζει τις πάρα πολύ καλές εμφανίσεις με τον Τάκη Ξουρίδα στον πάγκο (4 νίκες σε 6 παιχνίδια).

Μάλιστα στο παιχνίδι κόντρα στους Ικάρους για πολλούς έγινε ίσως η καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς αν συνυπολογίσουμε ότι ο Αναγνωστόπουλος αγωνίστηκε με ένεση, ο Παρίτσης αγωνίστηκε λίγο καθώς ένιωθε ενοχλήσεις και ο Καμαριώτης επιστρατεύτηκε στο 2ο ημίχρονο (λόγω της αποβολής του Ονάσογλου) και ήταν αυτός ο οποίος με 9 συνεχόμενους πόντους κι ένα εντυπωσιακό κάρφωμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα εν μέσω πανηγυρισμών 300 περίπου φίλων της ομάδας που στο τέλος αποθέωσαν τους νικητές.

“Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τη μεγάλη νίκη αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση. Πολλά μπράβο ανήκουν στον κόσμο για τη συνεχή στήριξη αλλά και στους Αναγνωστόπουλο, Καμαριώτη για τη συγκλονιστική τους αυταπάρνηση και εμφάνιση παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους. Συγχαρητήρια ωστόσο αξίζουν όλα τα παιδιά διότι το αποτέλεσμα ήταν προϊόν εξαιρετικής ομαδικής λειτουργίας“, δήλωσε ο τεχνικός ηγέτης των “πρασίνων” Τάκης Ξουρίδας και πρόσθεσε σχετικά με τη συνέχεια:

“Είμαστε πλέον σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια διάθεση θα πετύχουμε κι άλλες μεγάλες νίκες. Να το γλεντήσουμε και από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά. Ελπίζω να λάβουν τέλος οι τραυματισμοί που μας ταλαιπώρησαν πολύ αυτή την εβδομάδα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου (Γεροφώτη, Ευγενιάδη) για την εξαιρετική προετοιμασία της ομάδας και τη συνεισφορά τους (μαζί με τον πρόεδρο και γιατρό κο Χρηστίδη) στην αποκατάσταση των τραυματιών”.

Εξάλλου, με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Ερμή, η διοίκηση του οποίου εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση: “Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους φίλους της ομάδας που βοήθησαν τα μέγιστα για τη μεγάλη νίκη κόντρα στους Ικάρους Σερρών (σε συνδυασμό φυσικά με την πολλή καλή απόδοση της ομάδας) καθώς και για τη μαζική συμμετοχή τους στην χοροεσπερίδα του συλλόγου η οποία στέφθηκε από πολλή μεγάλη επιτυχία χάρις στη αμέριστη συμπαράστασή τους.

Οι φίλοι του Ερμή αποτελούν μεγάλο προνόμιο του συλλόγου και συνοδοιπόρο στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο καλλιτέχνη Μάκη Δημάκη για την ανιδιοτελή του παρουσία στην εκδήλωσή μας η οποία και εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.”