Για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι ετοιμάζονται στον Πανερυθραϊκό, με τον Δημήτρη Χουχουλή να έχει ρίξει το βάρος στην ανάταση της ψυχολογίας των παικτών του, μετά την εντός έδρα ήττα από τον Δούκα, και κυρίως μετά το 3/33 τρίποντα που είχαν οι παίκτες του.

Ο ίδιος θέλοντας να δείξει το πόσο πιστεύει σε μια ομάδα, η οποία αποτελεί δικό του δημιούργημα τόνισε ότι εμπιστεύεται πλήρως τους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί, προπονητές και παίκτες, φέραμε την ομάδα στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα, και ως οικογένεια θα συνεχίσουμε».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα της Ερυθραίας, η οποία ψάχνει ακόμα κάποιες νίκες ώστε να αποφύγει τα πλει άουτ, που είναι και ο βασικός της στόχος, ενώ ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι τόσο χαμηλά στο σκοράρισμα (το παιχνίδι με τον Δούκα ολοκληρώθηκε με 53-58) είχε να βρεθεί από την 1η Δεκέμβρη του 2013, όταν σε ένα παιχνίδι με την Ένωση Ιλίου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ηττήθηκε με 52-72. Δηλαδή, σχεδόν 29 μήνες!!