Μετά τους Μαναβόπουλο, Σίννη που ανανέωσαν την παραμονή τους και την απόκτηση του Μπουρδάνου, η Αγία Παρασκευή είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση του τέταρτου μέλους του φετινού της ρόστερ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ζερβό, με τον οποίο οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι και ο πολύπειρος φόργουορντ και αρχηγός της “Αγίας” θα συνεχίσει να φορά για ακόμη ένα χρόνο τα “μελανόλευκα”.

Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες σκέψεις για την παραμονή και του Άρη Κορωνίδη, ένα θέμα όμως που δείχνει αρκετά… πολύπλοκο. Η αξία και η ποιότητα του Κύπριου γκαρντ είναι δεδομένη, όμως ο περσινό σοβαρότατος τραυματισμός του, τον κράτησε ένα χρόνο εκτός γηπέδων και αποτελεί ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα βρεθεί φέτος. Πρόκειται πάντως για μια περίπτωση που θα εξεταστεί με προσοχή και σχολαστικότητα από τον κόουτς Νίκο Χατζηπανηγύρη και τη διοίκηση…

Στα μεταγραφικά, το τεχνικό τιμ συνεχίζει το… ψάξιμο και μελετά καθημερινά περιπτώσεις προτεινόμενων αθλητών, με το πλάνο να κάνει λόγο για την απόκτηση τριών παικτών σε πρώτη φάση, στις θέσεις “1, 3 και 5”, δηλαδή στην… ραχοκοκαλιά της ομάδας.