Συνεχίζει να ενισχύεται η Δόξα Λευκάδας, η οποία βρίσκεται κοντά σε ένα παίκτη, ο οποίος συνηθίζει να κάνει σταθερά βήματα ανεβάζοντας επίπεδα στην ως τώρα καριέρα του.

Έτσι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος δείχνει να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ελληνοσουηδού Κριστιάν Κούτρα (1,88 – 26 ετών), ο οποίος την περσινή σεζόν δοκίμασε για δεύτερη φορά την τύχη του στην γενέτειρα των γονιών του, καθώς ο ίδιος γεννήθηκε στην πόλη Ρασούντα της Σουηδίας, έχοντας αγωνιστεί και στις μικρές Εθνικές ομάδες της Σκανδιναβικής χώρας. Την περσινή σεζόν ο Κούτρας αγωνίστηκε στο Άργος Ορεστικό, και στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, έχοντας 11,2 πόντους κατά μέσο όρο σε 26 παιχνίδια, και όντας ο 4ος σκόρερ της εν λόγω ομάδας.

Εκτός από την Κούτρα, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, στο στόχαστρο των «νησιωτών» βρίσκεται και ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με τα Τρίκαλα. O 27χρονος γκαρντ, στην δεύτερη του σεζόν στην Θεσσαλική ομάδα είχε 2,9 πόντους και 1,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 23 παιχνίδια.