Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στη Λάρισα μετά και τη νίκη της ΑΕΛ επί της Καβάλας, την 7η φετινή, η οποία την κράτησε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο τεχνικός ηγέτης των Θεσσαλών Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του και δήλωσε:

“Θεωρούσα ότι το παιχνίδι με τη Καβάλα θα ήταν το πιο δύσκολο που θα είχαμε να παίξουμε τη φετινή χρονιά. Παρουσιαστήκαμε σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού κατώτεροι των περιστάσεων αλλά ευτυχώς θυμηθήκαμε τον καλό μας εαυτό στα κρίσιμα σημεία. Για να κερδίσεις τέτοια ματς με τη συγκέντρωση που είχαμε και η οποία ήταν σε κατώτερα επίπεδα από αυτά που πρέπει, χρειάζεται πολύ μεγάλη ικανότητα από τους παίκτες μου. Και ειλικρινά το παιχνίδι αυτό ανήκει εξ ολοκλήρου στους παίκτες μου”, τόνισε ο Θεσσαλός προπονητής και πρόσθεσε κάνοντας ένα μίνι απολογισμό του 2016:

“Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, έχει μεγάλη διάρκεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις γιορτές να σκεφτούμε κάποια πράγματα διαφορετικά απ’ ότι τα είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα. Να δουλέψουμε στο θέμα της νοοτροπίας και οι παίκτες αλλά και οι προπονητές πάνω απ’ όλα, για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Το 2016 για μας κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Κερδίσαμε την άνοδο στην Α2 και μέχρι στιγμής η πορεία μας είναι σε επίπεδα πάνω από αυτά που περιμέναμε…”.