Ο Ιπποκράτης Κώων συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας σωστά μελετημένες κινήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, ετοιμάζεται να κάνει δικό του και τον Απόστολο Ναούμη! 

Με άκρα μυστικότητα και χωρίς να διαρρεύσουν πολλά πράγματα, οι διοικούντες την ομάδας από την Κω, κινήθηκαν δυναμικά και βρίσκονται μια… ανάσα από το να προσθέσουν στο δυναμικό τους τον 25άχρονο φόργουορντ. Πέρυσι, φόρεσε τη φανέλα της Καστοριάς στην Α2 Εθνική Κατηγορία και είχε αξιόλογη παρουσία, σκοράροντας κατά μέσο όρο 8,1 πόντους (88,5% ελεύθερες βολές, 56,5% δίποντα, 42% τρίποντα) και μαζεύοντας 2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Παρότι έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις, το ενδιαφέρον του Σάββα Συμεωνίδη και των ανθρώπων του Ιπποκράτη είναι τόσο έντονο που φαίνεται θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες οι Δωδεκανήσιοι βρίσκονται σε μεταγραφικό… οργασμό, καθώς έχουν κάνει ήδη δικούς τους τον Ανδρέα Σκούφη, τον Δημήτρη Καλαμπάκα και τον Ράιτ Ριιβο Λάανε , ενώ έχει μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Παπανικολάου και τον Νίκο Κόκκαλη, οι οποίοι αποτελούν δύο από τους πλέον περιζήτητους ελεύθερους παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.