Κι όμως, ο Φάρος δεν… ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση με τον Μάριο Μπατή και προχωρά σε ακόμη ένα «βήμα» παραπέρα, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το τρομερό σύνολο που ήδη διαθέτει. Η ομάδα του Κερατσινίου, μετά την… υπερκάλυψη όλων των υπόλοιπων θέσεων στο ρόστερ της, είναι έτοιμη να καταστήσει πανίσχυρη και την φρόντ-λάιν της, με την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τη διοίκηση του συλλόγου να είναι έτοιμη να υποδεχθεί άλλον έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α2, μέσα από τις «μάχες» της ρακέτας. Ο Έλληνας σέντερ, έχει ουκ ολίγες παραστάσεις από το κορυφαίο εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Άρη, Ίκαρο Καλλιθέας, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Απόλλωνα Πατρών και στα 27 του μόλις χρόνια, φαίνεται να δέχεται την πρόκληση της άκρως ανταγωνιστικής δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Την περασμένη σεζόν, είχε φτάσει με τους Αχαιούς μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ είχε σημειώσει θετική παρουσία σε μία δύσκολη σεζόν για την ομάδα, έχοντας κατά μέσο όρο 9 πόντους και 6.2 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Basket League. Στον Φάρο, αναμένεται λοιπόν να δημιουργηθεί μία φοβερή τριάδα στη θέση «5», όπου ήδη βρίσκονται από πέρυσι, οι Χρήστος Πετροδημόπουλος και Σωτήρης Κατούφας.