Μετά την συμφωνία για την παραμονή του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, αλλά και την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Κασούρα, ο Ερμής συμπλήρωσε το δίδυμο των ψηλών του, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του κάτω από τα καλάθια. Τόσο ο έμπειρος σέντερ, όσο και ο 20χρονος, πρώην στέλεχος της εφηβικής ομάδας του Άρη, αποτελούν σημαντικές λύσεις για την φροντ λάιν.

Δεδομένης και της αποχώρησης του Σπύρου Κέκελη, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται τώρα στον τελευταίο “παλιό” της ομάδας και μεγάλο της ηγέτη για την περσινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Σάββα Ηλιάδη, πρώτο σκόρερ της ομάδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog, είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Λαγκαδά. Η πρώτη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον πολύπειρο γκαρντ και την διοίκηση του Ερμή ήταν άκρως θετική και όπως φάνηκε, ο Ηλιάδης βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη καριέρα του στον Λαγκαδά, μιας και έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του, αλλά και την φερεγγυότητα του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές θα έχουν και νέα επαφή εντός των επόμενων ημερών, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι ο παίκτης θα κλείσει. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Ηλιάδης με τον Αναγνωστόπουλο θα αποτελέσουν τους ηγέτες, μιας άκρως νεανικής ομάδας, με τον μικρότερο μέσο όρο στο πρωτάθλημα.