Ο Αρκαδικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό και πλέον επικεντρώνεται στη συνέχεια της προετοιμασίας του ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες έχουν προχωρήσει τις επαφές τους για να συμπληρώσουν τα δύο κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η πρώτη θα αφορά – εκτός απροόπτου – τον Μίλος Σάκοτα, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Ο 29χρονος φόργουορντ, ύψους 2.05, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ομάν με την Αλ Νίζουα, έχει πλούσια εμπειρία και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση. Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες και για την απόκτηση ενός ακόμη φόργουορντ, ώστε να κλείσει το νέο ρόστερ.

Εξάλλου, από σήμερα ξεκινά η διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας του Αρκαδικού. Η τιμή στην κάτω κερκίδα των VIP θα είναι 50 ευρώ, ενώ για την επάνω κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου της Τρίπολης θα κοστολογείται 35 ευρώ. Η διάθεση τους θα γίνεται κάθε απόγευμα (6-8 μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.