Ο Εθνικός μετά τις προσθήκες ουσίας και ταλέντου αλλά και τις ανανεώσεις των Λάανε, Μαχαίρα και Μάρτζου, φουλάρει για τις τελευταίες κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, ο παίκτης που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Βαγγέλη Βλάχου δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Σπανό. Ο Σπανός είναι 26 χρονών και αγωνίζεται ως φόργουορντ έχοντας παραστάσεις από όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, φορώντας στο παρελθόν τη φανέλα του Ίκαρου Χαλκίδας, των Τρικάλων, του Παγκρατίου και του Ιωνικού. Πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας από τη Νίκαια ήταν αρκετά άτυχος μιας και υπεβλήθη σε εγχείρηση στον μηνίσκο χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα και οι ιθύνοντες του Εθνικού βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του μιας και θέλουν έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν. Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να γίνει πρόταση για την απόκτηση του και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η περίπτωση του.