Μετά από τρεις αγωνιστικές, ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, βρισκόμενος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Γεγονός που έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στην ομάδα της Κρήτης, κυρίως λόγω και των πολλαπλών κρουσμάτων τραυματισμών, οι οποίοι έχουν κοστίσει, μιας και μιλάμε για παίκτες όπως οι Ιβάν Βουκαντίνοφ και Δημήτρης Καραδολάμης, οι  οποίοι αποτελούν βασικές μονάδες του ρόστερ.

Οι “μελανόλευκοι” είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στις Σέρρες και πλέον επικεντρώνονται στο παιχνίδι του Ηρακλείου με τα Τρίκαλα.

Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας ματς για την ομάδα του Φώτη Τακιανού, η οποία καλείται να πάρει το πρώτο της “ροζ φύλλο”, προκειμένου να μην μείνει από τόσο νωρίς πίσω στη βαθμολογία.

Η συμμετοχή των δύο τραυματιών αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για το τεχνικό επιτελείο, με τους Καραδολάμη και Βουκαντίνοφ να κάνουν… αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι στο κρίσιμο ματς με τους Θεσσαλούς.

Παράλληλα, στις τάξεις των Κρητικών επικρατεί δυσαρέσκεια για την συνολική παρουσία του Κρουμ Ντοιτσίνοφ. Ο Βούλγαρος σέντερ αφ’ ενός δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα μέχρι τώρα και αφ’ ετέρου υπέπεσε σε παράπτωμα στο ματς με τους Ικάρους Σερρών, όταν χτύπησε αντιαθλητικά τον Συμεωνίδη.

Ο κόουτς Φώτης Τακιανός ο οποίος είναι λάτρης της πειθαρχίας έκανε έντονες παρατηρήσεις στον αθλητή του και δεν αποκλείεται να του επιβληθεί και κάποια τιμωρία.