Το Παγκράτι φουλάρει τις μηχανές του για την στελέχωση του φετινού ρόστερ και μετά τους Γκιζογιάννη, Φωτίου, Κοκορόγιαννη, αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις παικτών. Οι “ροσονέρι” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού σμολ φόργουορντ Μάριου Δερμιτζάκη, ο οποίος μετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις. Ο 21χρονος σμολ φόργουορντ, ύψους 1.97, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών και πέρσι αγωνίστηκε στον Αίολο Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Λιόγας έχει εκτιμήσει το ταλέντο του και εισηγήθηκε θετικά για την απόκτηση του, μιας και πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο αθλητή με πολλές προοπτικές.

Παράλληλα εντείνονται οι προσπάθειες για την εύρεση δύο “ψηλών”. Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος – όπως έγραψε το basketblog –  παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των “ροσονέρι” και εκφράζεται η αισιοδοξία για θετική έκβαση της μεταγραφής, όπως και για την περίπτωση του Τόλη Κουτρούλια, που έχει συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση και απομένει η οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.