Προχωρημένες επαφές φαίνεται να υπάρχουν ανάμεσα στη Δόξα Λευκάδας και τον Σάκη Καρύδα. Ο έμπειρος γκαρντ, όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, μπορεί να βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον Αρκαδικό, λόγω του γεγονότος ότι παρουσιαζόταν μπροστά του η προοπτική της Α1, αλλά και ότι προτιμούσε να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν σε ομάδα της Πελοποννήσου, αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου δείχνει να έχει μπει δυναμικά στην υπόθεση της απόκτησής του.

Ο Καρύδας, βέβαια, ως ελεύθερος συζητά με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, έχοντας συμβάλει καταλυτικά στην άνοδο του Αρκαδικού στη μεγάλη κατηγορία. Τη γνώση του σε αυτά τα «μονοπάτια», θέλουν να διαθέτουν οι Επτανήσιοι, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του και όχι άδικα. Πάντα, βέβαια, υφίσταται ο «αστερίσκος» του συλλόγου της Τρίπολης, ο οποίος δεν έχει υποχωρήσει στην προσπάθεια να ανανεώσει με τον Καρύδα, αλλά πλέον τα δεδομένα δείχνουν να διαφοροποιούνται.

Εκτός από την περίπτωση του Καρύδα, η Δόξα εξετάζει και την περίπτωση του Στέλιου Ιωάννου, που πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανελευσινιακό.