Αύριο Τρίτη (28/5), στις 9 μ.μ. την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται η ανοιχτή Γενική Συνέλευση των Τρικάλων και η αγωνία κορυφώνεται.

Η επικείμενη Γ.Σ. θεωρείται από τις πιο κρίσιμες στη σύγχρονη ιστορία της Θεσσαλικής ομάδας, καθώς θα πρέπει να μπουν οι βάσεις για την γενικότερη οργάνωση του συλλόγου ενόψει της πρόκλησης της Α1.

Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν σειρά επαφών και συζητήσεων τις προηγούμενες ημέρες, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, στα πλαίσια των απαραίτητων ζυμώσεων. Το παρών έδωσαν μέλη της διοίκησης Κώστας Σκρέτας, Μιχάλης Ταμήλος, Βαγγέλης Φρύδας, Τάκης Παπαγεωργίου και Νίκος Χλωρός. Εκεί ανταλλάχτηκαν απόψεις για το μέλλον τη υπό σύστασης ΚΑΕ, με κύριο σημείο αναφοράς το οικονομικό κομμάτι και τους πόρους που πρέπει να βρεθούν.

Ουσιαστικότερα νέα όμως αναμένονται στην αυριανή Γ.Σ., για την οποία πλανάται στα Τρίκαλα μία φήμη ότι θα παρουσιαστεί επιχειρηματίας από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Η Γ.Σ. θα είναι ανοιχτή σε όλους όσους αγαπάνε τα Τρίκαλα και θέλουν να τα στηρίξουν και στην Α1, με τους παράγοντες της ομάδας να είναι ανοιχτοί σε κάθε πρόταση