Με αμείωτο πάθος συνεχίζεται η άτυχη μονομαχία για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ποιος θα πάρει φέτος τη σκυτάλη από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος είχε σταματήσει την περασμένη περίοδο στους 519 πόντους, παρότι είχε αποχωρήσει πρόωρα από την Α.Ε. Λιβαδειάς;

Μετά τις 25 πρώτες αγωνιστικές, η πρώτη θέση ανήκει στον Αλέξη Κυρίτση. Ο δυναμικός γκαρντ / φόργουορντ του Δούκα έχει 453 πόντους και δέχεται στενό… pressing από τον “συνήθη ύποπτο”, Βαγγέλη Καράμπουλα του Φάρου Κερατσινίου, ο οποίος έχει σκοράρει 445!

Ο Νίκος Κόκκαλης του Εθνικού Πειραιώς έχει μείνει λίγο πίσω λόγω του τραυματισμού του, αλλά οι 395 πόντοι του είναι διόλου ευκαταφρόνητοι, ενώ την τέταρτη θέση μοιράζονται ο Σωτήρης Γκιουλέκας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης του Ηρακλή με 387, έκαστος.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν ο Κώστας Μαχαίρας του Εθνικού με 367, ο Σάββας Τζουγκαράκης του Αρκαδικού με 357, ο Ντόβιντας Ρεντίκας με 347, ο Γκιγιέ Ρούμπιο του Δούκα με 339 και ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς του Χολαργού με 338!