Ο Γιώργος Κουκάς επέστρεψε στην Α2 με την φανέλα του Διαγόρα Δρυοπιδέων και με μία πολύ καλή εμφάνιση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στον αγώνα απέναντι στον Αμύντα με 81-86. Ο Κουκάς σημείωσε 16 πόντους (4/7 τρ.), δίνοντας και 5 ασίστ, ενώ στις δηλώσεις του μίλησε για την αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τους φετινούς στόχους του Διαγόρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το αντιμετωπίσαμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, αλλά παρ’ όλ’ αυτά ήταν μια ιστορική στιγμή για το Διαγόρα να αντιμετωπίζει τη κάτοχο του Κυπέλλου και του Champions League, ελπίζω να επαναληθφεί και να ακολουθήσουν ανάλογες επιτυχίες».

-Για την επιτυχημένη πορεία του Διαγόρα και το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει: «Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η οικογενειακή κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητές και παίκτες».

-Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους της νέας σεζόν: «Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα όπου έχουμε στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, διότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όσο αφορά τους προσωπικούς μου στόχους είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα για να έχει μια επιτυχημένη σεζόν».