Την πρώτη του εμφάνιση έπειτα από πάνω από πέντε μήνες θα κάνει το Σάββατο (10/4, 17:00) στην Καρδίτσα ο Οίακας. Ο σύλλογος του Ναυπλίου επέστρεψε με σημαντική καθυστέρηση στις προπονήσεις, εντούτοις δηλώνει έτοιμος για τη δική του επανεκκίνηση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ήδη στα πόδια της δύο επίσημους αγώνες μετά τη διακοπή.

«Έφτασε η ώρα που περιμέναμε για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Για την ομάδα μας θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας μετά τη μεγάλη αποχή που είχαμε και είμαστε όλοι χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει δώσει ήδη δύο παιχνίδια μετά τη διακοπή και θα έχει σίγουρα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Ωστόσο εμείς έχουμε την όρεξη και θέλουμε να εμφανιστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό», λέει ο Χάρης Κουλουριώτης.

«Από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να τελειώσουν το πρωτάθλημα υγιείς και στις ομάδες που δεν έχουν κάποια δραστηριότητα, αγωνιστική ή προπονητική, να επανέλθουν γρήγορα στα παρκέ», πρόσθεσε ο προπονητής του Οίακα.

Για τον αυριανό αγώνα μίλησε και ο γκαρντ της ομάδας, Στέλιος Παπαφλωράτος, που δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους επιστρέφουμε στα γήπεδα. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να είμαστε υγιείς πάνω απ’ όλα. Η Καρδίτσα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς πάμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και να περάσουμε καλά».

Παρακολουθήστε το video με τις δηλώσεις: