Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το χτίσιμο του ρόστερ των Ικάρων Σερρών. Μετά την απόκτηση του Διονύση Καπινιάρη, αλλά και την ανανέωση της παραμονής του Φίλιππου Συμεωνίδη, οι “κυανοκίτρινοι” κράτησαν στο δυναμικό τους ακόμη ένα βασικό… γρανάζι της περσινής ομάδας. Ο λόγος για τον Κώστα Τότσιο, περσινό πρώτο σκόρερ των Ικάρων, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και για την παραμονή των Σάββα Καμπερίδη και Χάρη Βοιβατόπουλου, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις, ενώ στις βασικές εισηγήσεις του κόουτς Στάθη Καμαράκη είναι η απόκτηση ενός “ψηλού”.

Στις προπονήσεις της ομάδας μετέχει ο Γιώργος Κουκάς, ο οποίος έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στους Ικάρους. Ο 27χρονος πλέι μέικερ, που φόρεσε τα κυανοκίτρινα προ διετίας, βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Ικάρων και αν καταφέρει να πάρει μετάθεση στις Σέρρες (υπηρετεί στη Κομοτηνή τη στρατιωτική του θητεία), τότε λογικά αποτελέσει και πάλι μέλος της ομάδας.