Μετά τους Φώτη Βασιλόπουλο και Τολη Κουτρούλια, ακόμη ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ του Παγκρατίου θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των “ροσονέρι” για ακόμη ένα χρόνο.

Ο λόγος για τον Αντώνη Μιχάλογλου, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου, κατόπιν και της θετικής εισήγησης του Ντίνου Καλαμπάκου.

Ο 25χρονος φόργουορντ ύψους 2.05, θα έχει έτσι την ευκαιρία να προσφέρει αυτά που δεν μπόρεσε κατά την περσινή άτυχη χρονιά. Ο Μιχάλογλου αγωνίστηκε ελάχιστα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς στη συνέχεια τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και έμεινε εκτός δράσης. Πλέον, ο παίκτης έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι έτοιμος να αποτελέσει ένα από τα βασικά “εργαλεία” του Παγκρατίου τη νέα σεζόν.

Εκτός της παραμονής του Μιχάλογλου, οι “ροσονέρι” έχουν κλείσει ακόμη τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Κώστα Δέδε (γκαρντ), Θάνο Θώδο (σέντερ) και Δήμο Αγγελόπουλο (σέντερ), ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων. Τόσο για την περίπτωση του Μιχάλογλου, όσο και για τις υπόλοιπες μεταγραφές απομένει μόνο η ανακοίνωση του Παγκρατίου προκειμένου να επισημοποιηθούν.

Έτσι, οι “ροσονέρι” που έχουν ήδη στο δυναμικό τους και τους Νικολακόπουλο και Ψαρόπουλο, (σύνολο οκτώ παίκτες) έχουν κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και πλέον απομένουν οι τελευταίες προσθήκες (λογικά ένας γκαρντ και ένας φόργουορντ), προκειμένου να συμπληρωθεί το φετινό… παζλ.