Τη προσεχή Δευτέρα (16/7), στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, θα κριθεί το μέλλον του ΟΦΗ και η επιβίωση του… Οι παράγοντες της διοίκησης θα έχουν συνάντηση με τους ανθρώπους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη καμπή και να κρατήσουν την ομάδα στην Α2.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στον Μάνο Ξημέρη και τους επιχειρηματίες – μπασκετικούς παράγοντες του Ηρακλείου, άφησε περιθώριο για αισιοδοξία, όμως ουσιαστικότερες εξελίξεις αναμένονται τη Δευτέρα (7 μ.μ.), οπότε και θα φανεί στη πράξη εάν υπάρχει προοπτική για την ομάδα.

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον ΟΦΗ, με πρώτο και βασικότερο το μπάτζετ, το οποίο αναμένεται να είναι σαφώς περιορισμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εάν τελικά βγει κάτι καλό από την σύσκεψη, το έργο της νέας διοίκησης θα είναι εξαιρετικά δύσκολο… Θα πρέπει να ξεκινήσει από το… μηδέν το χτίσιμο της νέας ομάδας, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη, μιας και αναμένεται να στηριχθεί κυρίως σε ντόπιους νεαρούς αθλητές.