Σε μείζον θέμα έχει εξελιχθεί για τον Ερμή Λαγκαδά, η παραμονή ή όχι του Θάνου Καμαριώτη στην ομάδα. Και πως μπορεί άλλωστε να γίνει αλλιώς, όταν μιλάμε για ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ το οποίο παρά τα 18 του χρόνια, βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο ομάδων της Α1, τη στιγμή που οι “πράσινοι” δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, τουλάχιστον ακόμη…

Έτσι, σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται στα γραφεία του Ερμή κρισιμότατο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο θα παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του παίκτη. Η διοίκηση έχει δεχτεί επίσημες προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και τη Καβάλα για την παραχώρηση του ταλαντούχου γκαρντ, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραμονής του αθλητή στην ομάδα.

Οι διοικούντες θα συζητήσουν και με την οικογένεια του παίκτη, πριν πάρουν την τελική τους απόφαση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog, έχει πολλές πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του Καμαριώτη στον Λαγκαδά, για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα, στα μεταγραφικά η προσοχή των “πρασίνων” έχει στραφεί στην κάλυψη της θέσης του πλέι μέικερ και του πάουερ φόργουορντ.

Οι Σάββας Ηλιάδης και Αλέξης Ράπτης αποτελούν τα φαβορί για την κάλυψη των δύο θέσεων. Οι επαφές με τον Ράπτη βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, ενώ για την παραμονή του πολύπειρου γκαρντ και πρώτου σκόρερ της ομάδας, οι συζητήσεις εντός του Σαββατοκύριακου θα είναι καθοριστικής σημασίας.