Αν μη τι άλλο η κατάσταση στο Λαύριο είναι λίγο… περίεργη. Από τη μία οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες, η διοίκηση φέρεται να είναι απούσα, ο σχεδιασμός δεν έχει ξεκινήσει και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη ημέρα και από την άλλη, ανανεώνουν παίκτες την παραμονή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog, ιθύνοντες του συλλόγου της Ανατολικής Αττικής, ήρθαν σε συμφωνία με τον Σάκη Γιαννακόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Ο αρχηγός και από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας, τα… βρήκε σχετικά με τα χρήματα που του οφείλονται και εκτός δραματικού απροόπτου θα συνεχίσει να φορά τα “κυανοκίτρινα”.

Μια… λεπτομέρεια που ίσως να παίζει σημαντικό ρόλο και να εξηγεί γιατί οι Λαυριώτες κινήθηκαν άμεσα για να κρατήσουν τον 30χρονο γκαρντ, είναι το έντονο ενδιαφέρον της Αγίας Παρασκευής για την απόκτηση του. Οι νεοφώτιστοι είχαν προσεγγίσει τον παίκτη και έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά σε συμφωνία, όμως το Λαύριο φαίνεται ότι πρόλαβε να τον… καπαρώσει.

Η παραπάνω εξέλιξη πάντως, δείχνει ότι κάτι… κινείται στο Λαύριο, έστω και αν επισήμως δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω…