Η αναζήτηση ενός ποιοτικού σέντερ είναι πρωτευούσης σημασίας για το Ψυχικό αφού, όπως είχαμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, οι “κυανοκίτρινοι” εντείνουν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση στο “1” και στο “5”. Όσον αφορά τη θέση του πόιντ γκαρντ τα δεδομένα είναι γνωστά, με τον Φίλιππο Μοσχοβίτη να αποτελεί την πρώτη επιλογή της ομάδας του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Η έκπληξη, όμως, έρχεται στη θέση του σέντερ. Κι αυτό γιατί η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αλέκο Πέτρουλα! Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο “στόχαστρο” των νεοφώτιστων, όπως σας είχε προϊδεάσει το basketblog από τις 03/07 στο ρεπορτάζ με τίτλο “Σφήνα για Μοσχοβίτη“, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά “στο μεταξύ, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα βρίσκεται και σε αναζήτηση ψηλού και μάλιστα φέρεται να έχει βρει τον στόχο της. Οι νεοφώτιστοι έχουν ως πρώτο υποψήφιο για τη θέση του σέντερ, ένα όνομα… έκπληξη, με μεγάλη εμπειρία και πολυετή θητεία στην Α1. Περισσότερα προσεχώς…“.

Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα θέλει να κάνει το “μπαμ” του φετινού καλοκαιριού με την απόκτησή του πρώην παίκτη του Περιστερίου (σ.σ.: πέρσι είχε 5.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά παιχνίδι), γνωρίζει, όμως, πως η περίπτωση του είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολη και γι αυτό τηρεί σιγήν ιχθύος.