Ο Γιάννης Κυριακόπουλος επέστρεψε χθες (19/3) στην Λευκάδα, και αφού τιμήθηκε από τους ανθρώπους της Δόξας για την επιτυχημένη παρουσία του τα δυο προηγούμενα χρόνια, ώθησε το Παγκράτι σε μια τεράστια νίκη, έχοντας 13 πόντους και 7 ασίστ, με τους 8 συνεχόμενους να είναι καθοριστικοί.

Ο 33χρονος γκαρντ, αφιέρωσε τη νίκη στην σύζυγο του; Έφη, που είχε χθες (19/3) γενέθλια, και μιλώντας στο «lefkadasportnews.gr» ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Δόξας για την κίνηση τους να τον τιμήσουν, ενώ αναφορικά με την ομάδα του, ανέφερε πως με τον Δούκα παίζει σχεδόν μια κατηγορία:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Δόξας που με τίμησαν για την προσφορά μου αυτά τα δύο χρόνια εδώ. Για το παιχνίδι, η Δόξα μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, πήρε όλες τις δεύτερες επιθέσεις, τελείωσε όλα τα καλάθια από κάτω, εμείς δεν ήμασταν καλοί. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεν ήμασταν και εύστοχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω άλλαξε το παιχνίδι ριζικά. Πήραμε τα ριμπάουντ, παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα, βγήκαμε στον αιφνιδιασμό και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι, αν και ήταν ένα παιχνίδι εκτός προγράμματος, αλλά δεν περιμέναμε να χάσουμε και από την Βέροια. Προερχόμαστε από 4 αγωνιστές με ήττες και όχι τόσο καλή απόδοση. Πιστεύω σήμερα δώσαμε το κάτι παραπάνω και άξια κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό δεν αλλάζει κάτι, καθώς πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου, που παίζουμε με το Δούκα μια κατηγορία, γιατί τα πλέι άουτ και τα πλέι οφ όλα είναι κοντά, μία – δύο ήττες διαφορά. Πρέπει να καλύψουμε ήττες που κάναμε στο γήπεδό μας, γιατί λόγω κεκλεισμένων των θυρών κάναμε 2-3 απανωτές ήττες και ειδικά με την Βέροια παρά ήταν. Βέβαια μπορεί να μας έκανε και καλό αυτό, για να προσπαθήσουμε περισσότερο, γιατί δεν το κάναμε όσο έπρεπε. Δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα και τα δώσαμε όλα σήμερα, δίκαια κερδίσαμε και αποδείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα».