Ο σχεδιασμός του Λαυρίου για τη νέα σεζόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς και μάλιστα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η διοίκηση του συλλόγου.

Έτσι, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είναι πολύ κοντά στο να κόψει πρώτη το… νήμα για την στελέχωση του ρόστερ της, μιας και προηγείται αρκετά των περισσότερων συλλόγων της Α2.

Οι “κυανοκίτρινοι” ολοκλήρωσαν τρεις μεταγραφές και σε συνδυασμό με την παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του περσινού βασικού κορμού, έχουν “χτίσει” ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, το νέο του συμβόλαιο υπέγραψε ο πρώην σέντερ της Δόξας Λευκάδας, Σάββας Μανούσος . Ο 29χρονος , ύψους 2.08, θα αποτελέσει τον “πύργο” του Λαυρίου κάτω από τα καλάθια, ενώ στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής ανήκει και επίσημα ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο 24χρονος γκαρντ (1.95), πανηγύρισε πέρσι την άνοδο στην Α1 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς και πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα στη καριέρα του.

Στο Λαύριο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρώην γκαρντ του Αιγάλεω, Κώστας Μουμπάρακ. Ο νεαρός άσσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι και με την έφεση που τον διακρίνει στο σκοράρισμα, θα ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Εξάλλου, από την περσινή ομάδα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Σάκης Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Περράκης, Γιάννης Κακιούζης, Παναγιώτης Τσίρος και Γιώργος Ψωμαδέρης, συνθέτοντας έτσι τον νέο βασικό κορμό του Λαυρίου.

Εάν σε αυτούς προσθέσουμε και τους νεαρούς που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας και κάποιους που θα προωθηθούν φέτος, τότε γίνεται αντιληπτό ότι απομένουν οι τελευταίες… πινελιές για να συμπληρωθεί το ρόστερ, με ανοιχτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης ακόμη μια προσθήκης, χωρίς πάντας να υπάρχει η παραμικρή βιασύνη.

Τέλος, σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Λαυρίου για την αγωνιστική περίοδο (2013-14). Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας την νέας χρονιάς 2013 – 2014 και ελπίζουμε ότι όλοι θα βοηθήσετε και θα στηρίξετε την ομάδα μας που για ακόμη μία χρονιά θα παίζει στα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας. Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά διαρκείας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6932204815 (Κοσμάς Ζαμπέλης) και 6974194343 (Βαγγέλης Βώδινας) “.