Ο Κόροιβος Αμαλιάδας λίγο έλειψε να μπει στα playoffs της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αν και η χρονιά ξεκίνησε με δυσκολίες και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, που για μεγάλο χρονικό διάστημα την κράτησε στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Ωστόσο η ομάδα από την Ηλεία έκανε απίστευτο 2ο Γύρο και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στη δουλειά και το έργο του Κώστα Δελέγκου.

Ο φιλόδοξος τεχνικός έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και οι περισσότερες επιλογές στο ρόστερ ήταν εύστοχες και δυνάμωσαν την ομάδα, προκειμένου να ορθοποδήσει και να φτάσει μία ανάσα από την πρώτη 5άδα.

Μεγάλες νίκες, καλό μπάσκετ και πείσμα στις δύο πλευρές του παρκέ ήταν τα χαρακτηριστικά του Κόροιβου, όταν βρήκε ρυθμό και σταθερά πατήματα.

Έτσι δεν είναι κρυφό ότι η διοίκηση θέλει να διατηρήσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον πατρινό προπονητή, που έχει περάσει από τον Απόλλωνα και πλέον δουλεύει μεθοδικά και στους Ηλείους.

Επίσης ο Κώστας Δελέγκος «στάζει μέλι» για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό των διοικούντων και οι δύο πλευρές θα ήθελαν να πορευθούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άμεσα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση Δελέγκου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα για αμφότερους.