Ο Κόροιβος Αμαλιάδας πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία την φετινή σεζόν, διότι με ένα ρόστερ το οποίο είχε χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο τερμάτισε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος. Ένας από τους παίκτες που “τράβηξαν” επιθετικά για τους ‘Ηλειους ήταν ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ συνέβαλε πολύ και στο δημιουργικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος άσος μέτρησε μέσο όρο 15,3 πόντους (46,2% δίποντα, 34,8% τρίποντα), ενώ έδινε και 3,1 τελικές πάσες. Όπως είναι λογικό η ομάδα της Αμαλιάδας θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, αφού ο άλλοτε άσος του Λαυρίου είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα, ενώ η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από το περυσινό ρόστερ.

Βέβαια οι εμφανίσεις του Μαστρογιαννόπουλου δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τους συλλόγους της Μπάσκετ Λιγκ, οι οποίες θέλουν να τον υπογράψουν, διότι ο Πατρινός καλαθοσφαιριστής αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση Έλληνα παίκτη. Πέρα από τις φετινή εξαιρετική σεζόν του σημαντικό ρόλο παίζει κι η εμπειρία που έχει από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1, καθότι ήταν παίκτης του Λαυρίου για μία τριετία. Τα νεότερα αναφορικά με τον νέο σταθμό της καριέρας του αναμένονται της επόμενες ημέρες, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.