Ο Κόροιβος δεν κατάφερε να παραμείνει στην Stoiximan.gr Basket League παρότι κρατούσε την τύχη στα χέρια του, καθώς “αυτοκτόνησε” την τελευταία αγωνιστική στην Αμαλιάδα απέναντι στα σχεδόν… διαλυμένα Τρίκαλα και τώρα προσπαθεί να σταθεί γερά στα πόδια του για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος αποτέλεσε παρελθόν μετά από μια καλή διετία στον πάγκο του ηλειακού σωματείου και η σκυτάλη πέρασε στα χέρια του Κώστα Σορώτου, ο οποίος επίσης θα ρίξει ιδιαίτερο “βάρος” στην αξιοποίηση ταλαντούχων παικτών, κάτι που έχει κάνει, εξάλλου, με επιτυχία σε όσες ομάδες έχει εργαστεί. Ένα από τα “πουλέν” του που θέλει να φέρει στην Ηλεία σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog είναι ο Ιάσερ Σάλεχ.

Ο 19χρονος γκαρντ / φόργουορντ έχει ύψος 1,93μ και διαθέτει αξιόλογα σωματικά και αθλητικά προσόντα. Με τον κόουτς Σορώτου συνεργάστηκε ιδανικά στον Ίκαρο Καλλιθέας και στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός τον πήρε μαζί του και στον Παπάγο, όπου τον είδε να… απογειώνεται. Με την παρουσία του φορώντας τη φανέλα των “στρατητών” έδειξε πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και πέραν των αμυντικών του ικανοτήτων, βοήθησε σημαντικά και στην επίθεση με διαρκή διψήφια σκοραρίσματα, αλλά και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Ο Κόροιβος τον έχει ψηλά στη λίστα του και δεν αποκλείεται να συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Κώστα Σορώτο.