Το μεσημέρι της Κυριακής (21/11) έγινε στο κλειστό της Ίλιδας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Α2 και -ευτυχώς- είχε τηλεοπτική μετάδοση. Ο Τρίτωνας άλωσε την Αμαλιάδα, νίκησε τον Κόροιβο 100-97 στην παράταση και απέφυγε μία ήττα που θα τον άφηνε από νωρίς πολύ πίσω στην κούρσα της ανόδου, στην οποία φυσικά αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο.

Στο τέλος, πάντως, “μίλησε” η εμπειρία και η ποιότητα των φιλοξενούμενων, που έβαλαν τα μεγάλα σουτ και πήραν το ροζ φύλλο… «Για 45 λεπτά βγάλαμε πολύ ωραίο, ανταγωνιστικό μπάσκετ. Καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό να βγάλουμε αυτά που είχαμε πει, αλλά ο Κόροιβος έβαλε 17 τρίποντα. Είχαμε πολλές πρόβλημα στο αμυντικό transition. Είναι μία νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, υπάρχουν προβλήματα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μιχάλης Μιχελάκος.

«Οι παίκτες μου έκαναν υπερπροσπάθεια, με εξαίρεση το 1ο δεκάλεπτο, που μπήκαμε φοβισμένοι. Ήταν τρομερό παιχνίδι. Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά, σηκώνουμε το κεφάλι, το πρωτάθλημα είναι μακρύ, είμαστε νεανική ομάδα και το πρεσβεύουμε αυτό», είπε από τη μεριά του ο Κώστας Δελέγκος.

Παρακολουθήστε αναλυτικά τι δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μιχάλης Μιχελάκος και ο Κώστας Δελέγκος, καθώς και τα highlights του μεγάλου κυριακάτικου αγώνα: