Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε να κερδίσουμε εύκολα και ως ένα σημείο το καταφέραμε παίζοντας καλό μπάσκετ στο πρώτο 20λεπτο, αν και δεχτήκαμε πολλούς πόντους στην άμυνα. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είπαμε να αφυπνιστούμε και να προσπαθήσουμε να «κλειδώσουμε» το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά μόνο αυτό δεν πράξαμε και δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλό μας να πιστέψει και να διεκδικήσει τη νίκη.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κανένα παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία δεν είναι εύκολο και αντιμετωπίσαμε ανάλογες καταστάσεις και στο παρελθόν, ακόμη και όταν εγώ δεν ήμουν στον πάγκο.
Ελπίζω στη συνέχεια να αφυπνιστούμε και να μην επαναλάβουμε ανάλογες εμφανίσεις. Συγχαρητήρια στον Εθνικό και στον Μίχαλο που σήμερα ήταν πολύ εύστοχος, αν και εμείς παίξαμε άμυνα πάνω του μόλις στα τελευταία τέσσερα λεπτά.

Μπροστά μας έχουμε ένα ματς εκτός έδρας με τον Ιωνικό και να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάμε εκεί για… εκδρομή. Κανένας δεν θα πρέπει να το πιστέψει αυτό. Μάλιστα για να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα την Τετάρτη θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη, μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας».