Μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ο Ντίνος Καλαμπάκος αναμένεται να έχει καταλήξει στο ποιοί θα παραμείνουν, από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ώστε σε συνεργασία με την διοίκηση να προχωρήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ του Παγκρατίου.

Ένα ρόστερ το οποίο φέτος θα χαρακτηριστεί από την… λιτότητα. Μικρά συμβόλαιο και νεαροί κυρίως παίκτες θα αποτελέσουν τον κορμό του νέου Παγκρατίου, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετοί από τους λεγόμενους “μεγάλους” του φετινού ρόστερ θα αποχωρήσουν.

Πρόθεση των ανθρώπων των “ροσονέρι” είναι να προχωρήσουν με ένα χαμηλό και… νοικοκυρεμένο μπάτζετ, ώστε να είναι “εντάξει” στις δεσμεύσεις τους και να καταφέρει ο σύλλογος να γίνει βιώσιμος

Ο Μάιος θα κυλήσει με προπονήσεις συντήρησης αλλά και δοκιμές νεαρών κυρίως παικτών. Ο Καλαμπάκος έχει κάνει τον προγραμματισμό του για τρεις προπονήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή), όπου το παρών θα δίνουν τα νέα παιδιά της ομάδας, ενώ σε αυτά θα προστεθούν και κάποιοι ταλαντούχοι που έχουν αρχίσει να προτείνονται από τους μάνατζερ.