O Eθνικός πανηγύρισε τη νίκη με 85-76 απέναντι στον Ηρακλή στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α2, με τον προπονητή του, Δημήτρη Λιόγα, καθώς και τους Αντώνη Mάντζαρη, Άλεξ Βουγιούκα και Κώστα Τότσιο να μιλούν στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Λιόγας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. προσπάθησαν πα ΄ρα πολύ. Προσπαθούμε να αλλάξουμε το DNA μας με αυτές τις νίκες. Ήμασταν δυνατοί στο επιθετικοί ριμπάουντ. Κάναμε λιγότερα λάθη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα και οργανωμένο σύνολο», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Εθνικού.

 Αντώνης Μάντζαρης: «Δεν ξέραμε πως θα αντιδράσουμε μετά από τόσο μεγάλη διακοπή, Μπήκαμε αγχωμένοι. Αλλά ήταν γρήγορος ο ρυθμός αλλά επιβάλαμε το παιχνίδι μας».

 Αλεξ Βουγιούκας: «Μεγάλη νίκη όπως κάθε νίκη. Έχουμε μεγάλους στόχους και πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα και ήρθε έτοιμος. Συγχαρη΄τηρια στην ομάδα».

Κώστας Τότσιος: «Δίκοπο μαχαίρι η διακοπή μας. Έχεις χρόνο να προετοιμαστείς από τη μία, η αγωνιστική απραξία είναι ένα θέμα από την άλλη».