Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Κύμη, ο Εθνικός Πειραιώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πανερυθραϊκό (23/01, 17:00), όπως τόνισαν οι Δημήτρης Λιόγας και Ανδρέας Γκιζογιάννης.
 
«Η ομάδα προσπαθεί να βρει πάλι το ρυθμό της μετά το ντέρμπι με την Κύμη. Ο Πανερυθραϊκός είναι ομάδα που έχει κερδίσει και την Κύμη και τη Δόξα Λευκάδας και νομίζω αυτό δείχνει τη δυναμική της. Εμείς, από την πλευρά μας, πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί σωστά και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
 
Από την πλευρά του, ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με την Κύμη: «Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μέσα στον πλάνο της. Παίξαμε αρκετά καλά στην επίθεση, είχαμε κάποια θέματα στην άμυνα, αλλά παίξαμε βασικά ατού της ομάδας και χαμηλά. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό εκτός έδρας παιχνίδι για τον Εθνικό. Δεν είναι καιρός για δάκρυα, έχουμε μεγάλη συνέχεια αρχής γενομένης με τον Πανερυθραϊκό».
 
Αναφορικά με το παιχνίδι τους κόντρα στον Πανερυθραϊκό πρόσθεσε: «Ο Πανερυθραϊκός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, ο κορμός της αποτελείται από παίκτες που είναι χρόνια μαζί, ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και το ίδιο ισχύει και με τον προπονητή. Έχουν ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού που εάν δεν το προσέξεις μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Εμείς, από την πλευρά μας, προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ερυθραίας κι ευελπιστώ να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη».