Τα Τρίκαλα βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την Α1.

Τα μέχρι στιγμής μηνύματα δεν είναι ευοίωνα και η προγραμματισμένη για τη προσεχή Τρίτη, ανοιχτή Γενική Συνέλευση, θα αποτελέσει ένα σημαντικό κριτήριο για το μέλλον των Θεσσαλών.

Οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν να δουν να μετουσιώνονται σε πράξεις τα λόγια για στήριξη και οικονομική ενίσχυση της ομάδας, με τον τιμ μάνατζερ των “κυανέρυθρων” Κώστα Σκρέτα να επισημαίνει ότι πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις:

“Να μείνει ήσυχος ο κόσμος των Τρικάλων, γιατί εγώ και 2-3 ακόμη άνθρωποι θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας να έχουμε την ομάδα στην Α1. Θέλουμε πολλούς κοντά μας. Αν θέλουν να έρθουν, οι πόρτες είναι ανοιχτές, το ίδιο και αν θέλουν να αναλάβουν πόστα και να γίνει μία σωστή ομάδα.

Ο σύλλογος είναι των Τρικαλινών, η ομάδα της πόλης, το μόνο που έχουμε πει κατά καιρούς είναι ότι δε θέλουμε ανθρώπους που έχουν δώσει κακά δείγματα γραφής. Πάραυτα δε μένω εκεί , εγώ θα πω ότι την Τρίτη όλος ο κόσμος μπορεί να έρθει στην αίθουσα στου δημοτικού συμβουλίου, τους περιμένουμε όλους…“, δήλωσε στον σταθμό ” Λέσχη 97.6″ ο Θεσσαλός παράγοντας και υπογράμμισε:

“Θεωρώ ότι αν δε βρεθούν λύσεις στη συνέλευση, δε μας παίρνει ο χρόνος να κάνουμε κάτι πολύ σωστό. Αν περιμένουμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έχει πετάξει το πουλάκι, που λένε και στο χωριό μου…”.