Ο Εθνικός επικράτησε του Προμηθέα Πατρών στην παράταση με 83-79, κάνοντας το 2-1 στην σειρά των φετινών playoffτης Α2 κατηγορίας. Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας την σημασία του κόσμου σε αυτούς τους αγώνες.

Αναλυτικά ο 29χρονος γκαρντ είπε για τον αγώνα: «Όσοι ήταν εδώ σήμερα (01/06) και είδαν το ματς πιστεύω έμειναν ευχαριστημένοι, και από τις δύο ομάδες. Σε μια Α2 ίσως την καλύτερη όλων των εποχών, στη φάση των πλέι οφ βλέπουμε παιχνίδια να κρίνονται παράταση, με πολύ καλούς παίκτες, καλές ομάδες. Έγινε ματς-διαφήμιση. Παίξαμε στην έδρα μας, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στο τέλος, γιατί ο Προμηθέας ήταν πολύς σοβαρός ειδικά στην αρχή, αλλά λίγο με τη βοήθεια του κόσμου και λίγο με την ψυχή που καταθέσαμε στο τέλος, λίγο και λόγω τύχης, πήραμε τη νίκη. Δεν σημαίνει κάτι, πλέι οφ είναι, τα έχουμε ζήσει όλα. Τώρα, θα πάμε στην Πάτρα, να δουλέψουμε, να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη, για να περάσουμε».

Για το γεγονός ότι αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, αυτός θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας: «Μας λυπεί, δεν θα ζήσουμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι αυτό που ζήσαμε σήμερα (01/06). Είναι πολύ άσχημο να γίνονται ματς κεκλεισμένων των θυρών».