Την ανάγκη ανασύνταξης και επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στη Βέροια από τον Φίλιππο, τόνισε ο Αντώνης Μάντζαρης. Ο γκαρντ του Ψυχικού πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, αρχής γενομένης στο ματς με αντίπαλο τη Λιβαδειά. Παράλληλα, επισημαίνει πως το παιχνίδι αυτό για το πρωτάθλημα, μεταξύ τους, δε θα έχει καμία σχέση με εκείνο του Κυπέλλου.

Αναλυτικότερα όσα είπε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

«Δυστυχώς είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα το Σάββατο. Η εικόνα μας στην άμυνα ήταν μεν καλύτερη σε σχέση με αυτή της πρεμιέρας, αλλά επιθετικά ήμασταν κακοί. Γι αυτό και ηττηθήκαμε από τον Φίλιππο Βέροιας».

«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τη Λιβαδειά. Η ομάδα έχει δυνατότητες για να παίξει πολύ καλύτερα».

 

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Λιβαδειά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Έχει αλλάξει σημαντικά την εικόνα του ρόστερ της και σίγουρα θα πρέπει να μοχθήσουμε για να κερδίσουμε».