Για δεύτερη φορά σε ενάμισι χρόνο ο Μάριος Δόξας στάθηκε άτυχος. Πολύ άτυχος. Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια του προχθεσινού ματς του Παγκρατίου με τον Αμύντα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έβγαλε δεν ήταν ευχάριστα.

Ο Δόξας θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο πόδι, με συνέπεια να χάσει την υπόλοιπη χρονιά. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και στα μέσα της σεζόν 2019-20, όταν τραυματίστηκε και τότε σοβαρά στο Αιγάλεω, χάνοντας πάλι το υπόλοιπο της χρονιάς.

«Δύσκολο να το πιστέψω ακόμα , να το συνειδητοποιήσω….Τόσα πολλά γιατί είναι αυτά που βασανίζουν το κεφάλι μου….. Σου παγώνουν τα όνειρα σου, αλλάζουν τα πλάνα σου…. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται όμως…..και είναι υποχρέωση μου να επιμένω να παλεύω και να ξανασηκωθω…. Οπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω καλύτερος!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δόξας.

Τη σεζόν που διανύουμε είναι ο πρώτος σκόρερ (με 13,7 πόντους μ.ό.), μπλοκέρ (1,2 τάπες μ.ό.) και 2ος ριμπάουντερ (με 6,0 ανά αγώνα) του Παγκρατίου στην Α2, καθώς και ο καλύτερος παίκτης των “ροσονέρι” στο σύστημα αξιολόγησης (11,2 μ.ό.).