Στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει ο Εθνικός προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο, μέχρι στιγμής, Ηρακλή για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος όπως και ο Πάρης Μάρτζος μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού για την επικείμενη δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου, τονίζοντας και οι δύο πως θα το παλέψουν μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Είναι αυτονόητο πως σε κάθε αγώνα μπαίνουμε με στόχο τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Αυτή είναι η δική μας υποχρέωση, διαφορετικά δεν θα κατεβαίναμε να αγωνιστούμε. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε πως ο Ηρακλής είναι πολύ φορμαρισμένος κι αυτό φάνηκε και με την εκτός έδρας νίκη επί του Δούκα.

Κόντρα στον Πανιώνιο ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι παίκτες μου κάθε παιχνίδι, αλλά και από τη βελτίωση που δείχνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Θεωρώ πως και πάλι θα είμαστε σκληροί ως το τελευταίο σφύριγμα».

Ενώ με τη σειρά του ο Πάρης Μάρτζος τόνισε: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά κι εμείς γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Πηγαίνουμε για να δώσουμε τη μάχη μας και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Έχουμε νεανική ομάδα και ζητούμενο είναι καθημερινά να μαθαίνουμε, να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή μας και να κερδίζουμε την εκτίμηση του κόσμου μας, αλλά και των αντιπάλων».