Ο Ηρακλής έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιώργο Μπρόζο και έχει προχωρήσει σε σημαντικό τις επαφές μαζί του, όπως έγραψε και το basketblog (“Βλέπει” Μπρόζο ο “Γηραιός“).

Όμως, ο Φίλιππος Βέροιας στον οποίο αγωνίστηκε πέρσι ο 27χρονος φόργουορντ, δεν φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει εύκολα τα… όπλα και θα δώσει “μάχη” για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Ο Μπρόζος βρίσκεται μέσα στα πλάνα του κόουτς Δημήτρη Γκίμα για τη νέα σεζόν και αποτελεί το τελευταίο… κομμάτι του φετινού παζλ της ομάδας. Ήδη οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων έχουν κάνει την δική τους προσφορά στον παίκτη και προσπαθούν να υπερκεράσουν την πρόταση του “Γηραιού” και να τον κρατήσουν στη Βέροια.

Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα αναμένονται εντός της εβδομάδας, καθώς τη Τετάρτη – εκτός απροόπτου – θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους του Φίλιππου και του Μπρόζου.

Σε περίπτωση που ευοδωθεί η αισιοδοξία που διέπει τους ιθύνοντες του συλλόγου και ο Έλληνας φόργουορντ παραμείνει, τότε αυτό θα σημάνει την ολοκλήρωση του βασικού σχεδιασμού, ο οποίος προβλέπει πάντως και την απόκτηση 1-2 παικτών κάτω των 20 ετών, για να κλείσει το φετινό ρόστερ.