Η διακοπή του Πάσχα έκανε καλό στη Δόξα Λευκάδας, τουλάχιστον όσον αφορά στους τραυματίες οι οποίοι ήταν αρκετοί τον τελευταίο καιρό. Οι νησιώτες που ρίχνονται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για άνοδο στην Α1 θα παραταχθούν πλήρεις, αφού άπαντες οι τραυματίες τέθηκαν στη διάθεση του κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο Αλέξης Κυρίτσης, που αποτελεί και έναν εκ των στυλοβατών της ομάδας, επέστρεψε στις προπονήσεις αφού αποθεραπεύτηκε από το τριχοειδές κάταγμα που είχε υποστεί στο χέρι. Ο έμπειρος γκαρντ που είχε λείψει από τα δύο τελευταία ματς της ομάδας, είναι και πάλι “μάχιμος” και αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας της Δόξας να νικήσει το Σάββατο (15/4) στο Ηράκλειο τον επικίνδυνο ΟΦΗ. Κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ έχουν τεθεί και οι Γιώργος Αναγνωστόπουλος (τράβηγμα στο δικέφαλο) και Φίλιππος Συμεωνίδης (κάκωση στα πλευρά).

Εκτός δράσης παραμένει ο Κανέλλος Γαρμπής που ταλαιπωρείται από τον Φεβρουάριο από ρήξη συνδέσμου στον ώμο. Η αποθεραπεία του 22χρονου γκαρντ βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, όμως δεν θα προλάβει να βοηθήσει ουσιαστικά τη Δόξα στα τέσσερα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της χρονιάς.