Ο Αρκαδικός μπορεί να έχει καθυστερήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν, με δεδομένο μάλιστα ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου σε σε τεχνικό κομμάτι ο Τζίμης Κουστένης, όμως ο έμπειρος τεχνικός έχει σηκώσει τα… μανίκια και δουλεύει σκληρά για το νέο ρόστερ.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο νέος τεχνικός της ομάδας από την Τρίπολη θέλει να διατηρήσει ένα μέρος του περασμένου κορμού και μετά τους Τζουγκαράκη και Προδρόμου, είναι πολύ κοντά στην παραμονή του και ο Γιώργος Κοψαύτης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr ο αρχηγός του Αρκαδικού τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και απομένει το “πράσινο φως” από το ιατρικό επιτελείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κοψαύτης αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Αρκαδικού στην ιστορία του συλλόγου αλλά και τον πρώτο σε συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας και αν μη τι άλλο η παραμονή του στην ομάδα αναμένεται να διατηρήσει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου και να προσφέρει εμπειρία στο ρόστερ της νέας σεζόν.