Ο Φίλιππος Βέροιας γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό στο “Δημήτριος Βικέλας” με 74-51, όμως το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που μέτρησε για την ομάδα της Ημαθίας ήταν αφ’ ενός ότι το κλειστό είχε πολύ κόσμο και επομένως είχε σημαντικό αποτέλεσμα η φιλανθρωπική πρωτοβουλίας (τα έσοδα δόθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”) και αφ’ ετέρου ότι ο Φίλιππος έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο παρκέ.

Όπως επισήμανε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Γκίμας, χρειάζεται πολύ και σκληρή δουλειά, όμως είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη προσπάθεια των αθλητών του: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Έχουμε πολλά πράγματα να εντάξουμε στο παιχνίδι μας από εδώ και πέρα. Μας περιμένει ένας μήνας σκληρής δουλειάς…”, τόνισε ο Γκίμας και συμπλήρωσε:

“Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι παίκτες μου, τον τρόπο συμπεριφοράς και πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πάρα πολύ. Παίζει πάρα πολύ καλά στην άμυνα και τον διακρίνει η σοβαρότητα. Δεν αποσπάστηκε η συγκέντρωση του, ούτε χαλάρωσε, παρόλο που έπαιζε με μια ομάδα υποδεέστερη του και όταν αυτό συμβαίνει σε ένα φιλικό φανταστείτε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα. Το προπονητικό τιμ νομίζω ότι είναι εγγύηση για την καλή πορεία που θα κάνει ο ΠΑΟΚ”.