To κλειστό του Αγίου Θωμά αποτελεί διακαή πόθο της ΑΕΚ, καθώς θεωρείται η πιο αντιπροσωπευτική έδρα με βάση την φιλοσοφία των ανθρώπων της.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εδώ και πολύ καιρό, αλλά παρά την αισιοδοξία του αποτέλεσμα δεν υπήρξε ακόμη. Ο κ. Κοτσάτος –όπως γράψαμε και χθες- δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την μάχη παρά την αναβλητικότητα των Μαρουσιωτών, αλλά έχει δυσφορήσει με Πατούλη στον οποίο “διεμήνυσε”: “Ξεκαθάρισε το, να τελειώνουμε, έτσι ή αλλιώς”.

Τι σημαίνει το παραπάνω; Σημαίνει, ότι μεταξύ των “Ενωσιτών” επικρατεί και η υποψία ότι ενδέχεται να είναι πρόφαση ότι “αντιδρά η ομάδα του Αμαρουσίου” κι ότι “ο δήμος ουσιαστικά αρνείται και κρύβεται πίσω από την πραγματική, ή όχι, αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας“.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πάντα ως εναλλακτική λύση το κλειστό της Κυψέλης, που δεν πληροί πλήρως τις προδιαγραφές τους, αλλά ενδεχομένως συρθούν εκεί. Τις επαφές έχουν αναλάβει οι Παπαϊωάννου-Χήνας.