Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων συνεχίζει το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους νεοφώτιστους στην Α2 να θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ,  με το οποίο θα μπορέσουν να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Πρώτος στόχος ήταν από την αρχή το… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, μιας και ο κόουτς Σαμόλης με τους συνεργάτες του είχαν θέσει εξ’ αρχής σαν στόχο τη διατήρηση ενός μέρους του περσινού κορμού και στη συνέχεια την προσθήκη παικτών που θα έχουν την απαραίτητη εμπειρία ώστε η ομάδα του Αιγάλεω να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Α2. Η αρχή λοιπόν έγινε με τον Γιώργο Κουκά και τον Πάνο Μαυροειδάκο. Ο πρώτος είχε υπογράψει από πέρυσι διετές συμβόλαιο με τον Διαγόρα και στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε ταύτιση απόψεων, με αποτέλεσμα ο έμπειρος γκαρντ να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αντίθετα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Πάνος Μαυροειδάκος μετά τις δύο σερί ανόδους με την ομάδα από την Γ’ Εθνική στην Α2. Ο έμπειρος, πρώην πλέον, παίκτης της ομάδας βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, εκεί όπου έκανε γνωστή την απόφαση του να μην ακολουθήσει την ομάδα στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα του ελληνικού μπάσκετ, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Πλέον στο Διαγόρα ετοιμάζονται για τις τελικές συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες του περσινού ρόστερ και εν συνεχεία θα ξεκινήσει το μετεγγραφικό ντεμαράζ της ομάδας.