Του Γιάννη Ευδαίμων
29/01/2012 (16:01)

Έστω και με μεγάλη δυσκολία, ο Απόλλωνας κατάφερε να κρατήσει το αήττητο της Περιβόλας και με τη νίκη του επί του Πιερικού (σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ), έμεινε μόνος στη προνομιούχο δεύτερη θέση.
“Πιστεύω ότι πήραμε μια σημαντική νίκη καθώς παίξαμε με μια ομάδα που ήξερε τί ήθελε. Έπαιξε πολύ έξυπνα και είχε καλή τακτική. Στο δεύτερο ημίχρονο μίλησε η εμπειρία μας ως ομάδα.

Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια είτε είναι  εντός είτε και εκτός έδρας θα είναι πολύ δύσκολα”, δήλωσε αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι ο φόργουορντ των Πατρινών Σταύρος Δανιήλ.

Σε ερώτημα για το κατά πόσο το μυαλό των παικτών του Απόλλωνα ήταν στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: “Όχι, πιστεύω το είχαμε πει από την αρχή της προετοιμασίας μας, το είχε πει και ο προπονητής μας, πως θα ήταν  πολύ δύσκολο ματς, καθώς ο Πιερικός παλεύει όλα τα παιχνίδια και όλες οι ήττες του ήρθαν με πολύ δυσκολία.

Ειδικά, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας, που παίζουμε με πολύ κόσμο και είμαστε από τους πρωταγωνιστές για την άνοδο,  όλοι έχουν κίνητρο να κερδίσουν. Σίγουρα η ήττα της ΑΕΚ βοήθησε, αλλά αν θέλουμε εμείς να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα  πάμε να κερδίσουμε.

Ξέρουμε για την ΑΕΚ θα είναι το τελευταίο της χαρτί και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την πίεση και το άγχος που θα έχει για να κερδίσει, καθώς θα παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα“.