Η Νίκη Βόλου έσπασε το… ρόδι και έστω και με καθυστέρηση εννέα αγωνιστικών, πήρε το πρώτο της “ροζ φύλλο” στην Α2. Η νίκη επί της Αγίας Παρασκευής ασφαλώς και πανηγυρίστηκε έντονα από τους Θεσσαλούς, οι οποίοι όμως γρήγορα χαμήλωσαν τους τόνους, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να καταφέρουν να πετύχουν την παραμονή.

“Έχουμε κάνει και άλλα καλά παιχνίδια στην έδρα μας, όμως για πρώτη φορά μας… βγήκε“, σχολίασε ο κόουτς της Νίκης, Γιώργος Ζαφειρούδης και πρόσθεσε:”Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, είχαμε εξαιρετική εικόνα στη συνέχεια με μεγάλη διάρκεια στην απόδοση μας και αποτελεσματικότητα στους αιφνιδιασμούς.

Από εδώ και πέρα ακολουθούν πέντε κρισιμότατα παιχνίδια με τις ομάδες από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, τα οποία θα κρίνουν ουσιαστικά το μέλλον μας. Για να έχουμε τύχη θα πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον τα τρία από τα πέντε ματς“.

Ο προπονητής της Νίκης αναφέρεται στις αναμετρήσεις με ΟΦΗ, Αρκαδικό, Ηράκλειο, Δόξα Λευκάδας και Ερμή Λαγκαδά, ομάδες που έχουν κοινό στόχο την σωτηρία και που λογικά θα παλέψουν μέχρι τέλους για να αποφύγουν τις τρεις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Οι παίκτες της Νίκης πήραν διήμερο ρεπό και από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις.