Ο Πανιώνιος μπορεί να πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο της ανόδου για την Basket League στην τελευταία αγωνιστική της Α2 νικώντας τον Δούκα και καταλαμβάνοντας την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου δεν έχουν επιλυθεί.

Ο Νίκος Μίχαλος θέλησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook να τοποθετηθεί επί του θέματος, με τον ίδιο να δίνει διορία μέχρι την προσεχή Δευτέρα (29/05) στη διοίκηση του συλλόγου ώστε να πάρουν όλοι οι αθλητές τα δεδουλευμένα τους.

Αναλυτικά:

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα εθισμός.Είναι ένα σωματείο που αν είσαι αληθινός και μάγκας οι οπαδοί του σε βάζουν στην ζωή τους για πάντα.Είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι,έχουμε παρακράτηση μισό μισθό επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή,είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος και οι συμπαίκτες μου έχουν οικογένειες και άφησαν τα σπίτια τους.Το ίδιο και οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο.Στη ζωή εκτός από τα λογικά συμπεράσματα υπάρχουν και τα βολικά.Μέχρι Δεύτερα 17:00 να έχει λυθεί το θέμα αλλιώς θα έχουμε θέμα. Νίκος Μίχαλος Αρχηγός του Πανιωνίου.