Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για τους παίκτες της ΑΕΝΚ οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο ματς με τους “κίτρινους”. Ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Χρήστου Πετροδημόπουλου, ο οποίος αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης με τον Απόλλωνα λόγω ενός τραβήγματος στον προσαγωγό. Ο σέντερ της Κηφισιάς υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ελαφρά περίπτωση.

Το τεχνικό τιμ δεν υπολογίζει φυσικά και τον Σάββα Νικητάκη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο και θα μείνει εκτός δράσης δύο μήνες. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και η διοίκηση της Κηφισιάς έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του, καθώς πρέπει να καλυφθεί το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε στη περιφέρεια. Δύο είναι τα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας και πρόκειται για εμπειρότατους παίκτες με προσωπικότητα.

Ο λόγος για τους Νίκο Μίχαλο και Άγγελο Συριστατίδη, με τους οποίους έχουν γίνει μάλιστα προχωρημένες συζητήσεις. Ο Μίχαλος, που έχει ξεπεράσει πλήρως το περσινό πρόβλημα με την υγεία του, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Κηφισιώτες, όπως άλλωστε και ο Συριστατίδης, ο οποίος μάλιστα μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.