Κόντρα στην πρώην ομάδα του (Αρκαδικό), ο Μύρωνας Παπαδάκης έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ο γκαρντ του ΟΦΗ που σημείωσε 23 πόντους με (9/11βολ. 7/9δίπ., 12κερδ. φάουλ, 8ασ., 4κλεψ.), μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Τρίπολης και τη συνεργασία που είχε και ευχήθηκε να μείνουν και οι δύο ομάδες στη κατηγορία: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Είναι δύο ομάδες οι οποίες βάσει αποτελεσμάτων και βαθμολογίας έχουν τους ίδιους στόχους. Εδώ θα ήθελα να πω ότι τα συναισθήματα προσωπικά είναι λίγο ανάμεικτα.

Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στο γήπεδο αυτό, σε τόσο οικείο περιβάλλον, με τους ανθρώπους που έχω περάσει τρία από τα καλύτερα μου χρόνια, είτε μπασκετικά είτε εκτός”, τόνισε ο Μύρωνας Παπαδάκης ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον Γιάννη Σμυρνιώτη που συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια, όσο και τον σημερινό κόουτς του Αρκαδικού, Γιάννη Καστρίτη, αλλά και τον πρόεδρο του Αρκαδικού Μιχάλη Σμυρνιώτη.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο νεαρός γκαρντ πρόσθεσε: “Ήταν ένα ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις αδικεί η βαθμολογική τους θέση. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να μείνουν στην κατηγορία, γιατί πραγματικά το αξίζουν…”.