Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη δεύτερη σερί νίκη του στην Ερυθραία, το Ψυχικό ολοκληρώνει αύριο (1/4) την προετοιμασία του για να υποδεχθεί τη Λιβαδειά, σε ακόμη ένα κομβικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι. Οι “κυανοκίτρινοι” θέλουν να δώσουν αξία στο “διπλό” της περασμένης εβδομάδας και να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τα πλέι άουτ, κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις του και ο Γιώργος Ρεμεντέλας:

“Έχουμε ηρεμήσει λίγο τον τελευταίο καιρό σαν ομάδα και σίγουρα η νίκη στην Ερυθραία μας τόνωσε και τη ψυχολογία. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και αν αυτό συνδυαστεί και με μία ακόμη νίκη επί της πάντα επικίνδυνης Λιβαδειάς, τότε θα είναι ότι καλύτερο, προκειμένου να μείνουμε μακριά από τα πλέι άουτ, κάτι που στη παρούσα φάση αποτελεί τον βασικό μας στόχο”, τόνισε ο κόουτς του Ψυχικού.

Τα προβλήματα τραυματισμών έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους αυτή την εβδομάδα για το Ψυχικό, με αποτέλεσμα η προετοιμασία να διεξάγεται μετ’ εμποδίων. Ο λόγος για τον Σπύρο Πάνου που υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου (2/4) είναι αμφίβολη… Από διαστρέμματα, ελαφριάς μορφής όμως, ταλαιπωρούνται και οι Βασίλης Αγγελακόπουλος και Πέτρος Μελισσαράτος, όμως εκτιμάται ότι θα είναι απόλυτα έτοιμη για τη συνάντηση με την ΑΕΛ.